|
03.04.2024 16:17

Стрижка нірвана стала трендом весни 2024: Злата Огнєвіч показала, як легко її адаптувати під будь-який стиль

Стрижка “Нірвана” стала справжнім відкриттям у світі моди та краси цього весняного сезону. З технічного погляду, це довге каре, що сягає ключиць та має рвані краї. Однак головна перевага цієї стрижки полягає в її універсальності, що дає можливість експериментувати.

Безліч варіантів укладання та стайлінгу

Завдяки цьому, ви можете змінювати свій образ щодня та обирати різні варіації зачіски. За допомогою крабика або просто збираючи волосся в низький хвіст чи пучок, ви з легкістю можете створити стильний образ. Також волосся можна дуже по-різному вкладати: з об’ємом у стилі 80-х, повністю випрямити або накрутити локони. У будь-якому з цих випадків зачіска буде ефектною.

Не дивно, що ця стрижка знову на піку популярності, адже ще з кінця 90-х років вона завойовує серця модниць. Останнім часом зачіску почали обирати численні зірки та демонструвати її на світських заходах. Саме це і надало “Нірвані” титул тренду весни 2024 року.

Злата Огнєвіч зробила нову трендову стрижку на весну і показала результат

Злата Огнєвіч із новою зачіскою

Відома українська співачка Злата Огнєвіч також не відстає від нових тенденцій. Нещодавно зірка кардинально змінила стиль та продемонструвала результат у Instagram.

Зірка зазначила, що певні обставини в особистому житті та творчості спонукають її до змін. Згодом Огнєвіч показала фото з салону краси “до” та “після”. На знімках можна побачити, що співачка повністю позбулась старого образу, а замість довгих локонів надала перевагу подовженому каре, що наразі стрімко набуває популярності.

Відтепер зірка експериментує із варіаціями зачіски та її вкладанням, а результат демонструє в особистому фотоблозі Instagram.

Злата Огнєвіч зробила нову трендову стрижку на весну і показала результат