|
04.04.2024 09:46

“Це для мене таке джерело любові й сили”. Святослав Вакарчук розповів про свою нову дружину і двох дітей

3 роки тому Святослав Вакарчук неабияк здивував свою публіку, адже стало відомо, що в нього народився маленький син, і зовсім не від дружини Лялі Фонарьової. На той момент вже стало відомо, що пара розлучається. Все стало прозоро і зрозуміло.

Адже було важко не здогадатися, що у музиканта з’явилася нова жінка, яка змогла подарувати йому первістка. Журналісти швидко з’ясували, що нею є Євгенія Яцута — успішна продюсерка, яка якраз виношувала дитину у підходящий період часу.

Тим часом з’являлася також інформація про те, що Ляля дуже важко відреагувала на новину і навіть потрапила нібито до лікарні. Втім, це ніяк не підтвердилося насправді.

Святослав Вакарчук розповів про свою нову сім’ю

Святослав Вакарчук розповів про свою нову сім’ю

Втім, Святослав так і не розповів, чи одружився з новою коханою, і як тепер виглядає його сім’я. Але вже через рік після народження Івана стало відомо про майбутнє поповнення у сім’ї музиканта. Євгенія вже чекала на дочку, яка невдовзі отримала ім’я Соломія.

Після 24 лютого Святослав Вакарчук пригадав про свою родину публічно лише раз, заявивши, що йому довелося розставити пріоритети, і так як він хоче, аби його діти росли в мирній щасливій сім’ї, йому доводиться зараз їх покинути та працювати над цим питанням.

“Мені в якомусь сенсі пощастило в житті, бо в мене є вічний антидепресант. Це творчість. Плюс у мене менш ніж за рік народився син, а під час ві*ни вже – донька. І це для мене таке джерело любові й сили. Творчість і діти, дружина, сім’я – це те, що тримає мій дух на двох стовпах, а третім стовпом є мої поїздки до захисників. Ці три речі роблять стійким мій психічний стан”

Примітно, що на даний момент невідомо, де Євгенія знаходиться разом з дітьми, чи евакуювалася вона, або залишилася на заході України.

Так само Святослав ніколи не показував, як виглядають його діти, тож це досі для аудиторії залишається великою але дуже цікавою загадкою.