|
05.04.2024 11:44

38-річна Віка із “НеАнгелів” вперше стала матірʼю і таємно виїхала далеко за кордон: “Народила дитину”

Колись популярний дует, який складався з Слави Камінської та Вікторії Сміюхи був в усіх на слуху. Жінки постійно тримали зв’язок з публікою та розповідали про те, що з ними відбувається. Особливо у цьому питанні була відвертою руденька учасниця.

Аліна Доротюк повідомила, що екс-учасниця НеАнгели Віка Сміюха стала мамою

Так само публіка була в курсі про конфлікти між дівчатами. Хоча їм таки вдалося знайти спільну мову та не розсваритися вщент. Вікторія звинувачувала свою колегу у тому, що та її ображала.

Слава ж запевняла, що Вікторія драматизує, та й сама далеко не ангел. Врешті-решт, їм не вдалося пройти до якогось спільного рішення, хоча глядачі неодноразово підозрювали дівчат у тому, що вони розвели скандал просто заради піару.

Аліна Доротюк повідомила, що екс-учасниця НеАнгели Віка Сміюха стала мамою

Аліна Доротюк повідомила, що екс-учасниця НеАнгели Віка Сміюха стала мамою

Зараз Слава Камінська знаходиться в Нідерландах разом зі своїми дітьми та коханим. А от Вікторія намагається зайвий раз не спілкуватися з публікою на цей рахунок. З’являлась інформація, нібито вона ховається в російській федерації, але потім її ж спростували.

Нещодавно Аліні Дорачук вдалося по-справжньому здивувати фанатів колишнього дуету. За її словами Вікторія нібито знаходиться в Італії, і вже стала матір’ю.

“Вона не в Росії. Наскільки мені відомо з близького оточення, що вона в Італії. Ба більше, мені сказали, що це стовідсоткова інформація, що вона народила дитину. Не знаю, чи вийшла заміж. Вона спочатку мені відповідала, а потім взагалі припинила”, – розповіла журналістка.

Нагадуємо, що час від часу Камінська намагається зачепити свою колишню колегу та згадує про неї публічно. Втім, Вікторія почала ігнорувати дані випаде на свій рахунок, і Камінська все рідше її зачіпає. Можливо співачки вже повністю помирилися і більше не спілкуються на публіці.