|
07.04.2024 15:38

“Потрібно для легендарності”. Боднарчук розкритикував Кароль та виставив її діяльність у негарному світлі

Як відомо, Тіна Кароль має багато досвіду роботи у ролі наставниці, адже неодноразово вона була тренеркою вокалістів на шоу, у тому числі для маленьких музикантів. Окрім того її підопічні вигравали частіше всіх інших. Втім, нещодавно Олег Боднарчук висловився на цей рахунок і поділився доволі неочікуваною точкою зору.

Режисер Олег Боднарчук розкритикував проєкт Тіни Кароль

Режисер Олег Боднарчук розкритикував проєкт Тіни Кароль

Мова пішла про про авторський YouTube-проєкт Тіни Кароль “Дім звукозапису”. У пілотному випуску героїнею стала її стара знайома Юлія Саніна.

Кароль обрала для зіркової колеги пісню Ігоря Поклада “Коханій”, яку Саніна виконала в джазовому аранжуванні. Тіна Кароль виступила одночасно і ролі інтерв’юера,і ролі музичного продюсера.

Співачка позиціонує цей крок як спробу популяризувати українське, а також пригадати твори, які незаслужено забуті глядачем. Олег же у своєму блозі заявив, що ця ідея зовсім не оригінальна.

Режисер Олег Боднарчук розкритикував проєкт Тіни Кароль

Примітно, що у коментарях користувачі здебільшого вступилися за артистку. Мовляв, критикувати легко, а от створити щось самому руки не доходять. Тому будемочук наштовхнувся на доволі бурхливу реакцію, хоча це було досить очікувано зважаючи на те, яка велика фанатська база у Тіни Кароль. Зазвичай її шанувальники вступаються за неї з будь-якого приводу.

Сама артистка поки що не відреагувала на випад Боднарчука на свою адресу. Втім, ще не вечір. Зазвичай поп-діва за себе заступається і не залишає такі коментарі без уваги. Тим паче, що часто це досить добре працює у якості піару. Не виключено, що і Олег посприяв популяризації проекту через критику.

Нагадуємо, що не так давно з’явилися чутки про новий роман Тіни Кароль. Подейкують, нібито артистка закрутила стосунки зі своїм танцюристом, у якості доказів преса надавала фотографії, які були зроблені посеред вулиці. Тіна та її імовірний коханий прогулювалися, тримаючись за руки.