|
09.04.2024 14:09

44-річна зірка “Слуги народу” Катерина Кістень закрутила роман з іноземцем: “Я вже готова до дітей”

Українська актриса Катерина Кістень, яка зіграла яскраву роль у відомому серіалі “Слуга народу”, відверто зізналася про свої почуття та усвідомлене, зріле кохання, яке несподівано зустріла у Швеції, куди переїхала після початку війни. Про це знаменитість розповіла в інтерв’ю Славі Дьоміну у його авторській програмі “Слава +”.

Катерина Кістень закрутила роман з іноземцем

Із розмови стало відомо, що актриса вже два роки зустрічається з чоловіком, який терпляче чекав, поки вона буде готова на ближчі стосунки. Зараз Кістень уперше прийшла до думки, що вони можуть з’їхатися в одну квартиру та ділити побут.

Актриса зазначила, що її любов до шведа зовсім не схожа на те, що відчуваєш у молоді роки, вона зріла, усвідомлена і спирається виключно на вчинки та глибоку прихильність до людини. Щоб зрозуміти це, Кістень знадобилося майже два роки.

“Це почуття одне одного. Я тільки зараз усвідомлюю, що люблю цю людину”, – зізнається актриса.

Журналіст Слава Дьомін щиро порадувався за колегу і не міг не запитати її про весілля, на що актриса натякнула, що все може статися найближчим часом і навіть зазначила, що весільний клопіт, який раніше вона не сприймала серйозно і він її навіть дратувал, зараз їй здаються цілком стерпним. А біла сукня сьогодні сприймається актрисою, як щось “романтичне та особливе”.

Катерина Кістень закрутила роман з іноземцем

Також в інтерв’ю було порушено питання про дітей. У коментарі Катерина Кістень зазначила, що вже давно готова, проте є вагомі причини, через які вона не може завагітніти. Акторка не стала заглиблюватися в деталі, давши зрозуміти, що розмови подібного плану їй не дуже приємні, але очевидно, що це пов’язано зі здоров’ям.

“У кожної гарної особистості мають бути якісь вади. Я реально не знаю, що сказати…”. – додала Кістень і закрила тему.