|
10.04.2024 17:00

Мандрує світом і записує відео російською: де зараз і чим займається фіналіст Х-Фактора Олександр Кривошапко

Відомий український вокаліст Олександр Кривошапко після 24 лютого постійно знаходився на зв’язку з українцями. Чоловік не тільки активно брав участь в інформаційній боротьбі, але намагався допомагати жителям Сходу, адже сам родом звідти.

Незабаром стало відомо, що він одружився з дівчиною, і нібито нарешті знайшов своє щастя після двох невдалих шлюбів. Журналісти в нього цікавилися на рахунок Тетяни Денисової, яка обрала замість України Російську федерацію. Тоді Олександр заявив, що не буде критикувати колишню дружину, адже це з його сторони не етично.

Пізніше він також додав, що Тетяна росла у російському оточенні, і як росіянка, тому з неї, мовляв, немає чого взяти. Це було нібито очікувано.

Олександр Кривошапко розповів, куди зник і чим займається

Олександр Кривошапко розповів, куди зник і чим займається. Олександр Кривошапко і його дочка віл Марини Кінскі

А вже пізніше Олександр потішив публіку новиною про те, що нарешті побачився зі своєю єдиною донечкою. Незабаром стало відомо про його чергове розлучення та новий роман. З тих пір зірка все менше на слуху в інформаційному полі. Можливо тому, що він покинув Україну.

З тих пір на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являється контент, який не до вподоби великій частині його співвітчизників.

У його стрічці, звісно, є відео про Україну, утім, вони віддалені від реальності. Здебільшого фіналіст Х-фактора хизується своїми дорогими поїздками в різні країни й походеньками з новою дівчиною. Крім того, у мережі співак публікує російськомовні відео, у яких по-філософськи розмірковує над “труднощами теперішнього життя”.

Цікаво, що поки що Олександр не поспішає говорити про свої нові стосунки та їхній потенціал.

Нагадуємо, що у своїх минулих інтерв’ю Олександр Кривошапко вперше розповів про те, що бачився з Тетяною Денисовою вперше за багато років. Виявляється, це сталося через необхідність владнати справи з документами танцівниці. Зараз вони не підтримують зв’язок, але говорять про одне одного з повагою.