|
11.04.2024 11:58

Настя Каменських вже як 8 років має малюка і вона ніколи цього не приховувала: “щасливий батько” не Потап

Так, 2019-го стало відомо, що виявляється співачка давно вийшла заміж за Потапа. Тоді ж пара показала своє справжнє життя: сім’я оселилася в елітному селищі під Києвом.

А незабаром туди переїхала матір артистки Лідія Каменських, так як не могла впоратися з втратою чоловіка, а також краща подруга співачка Анна, яка проходила через важке розлучення. Композицію завершила собака Мімі. Мова йде про улюбленицю співачки, яка живе з сім’єю 8 років.

Настя Каменських вже як 8 років має малюка

Настя Каменських розповіла про свого маленького песика, якому 8 років

Артистка немає можливості брати свою супутницю в гастролі, а тому останні 2 роки вони постійно були в розлуці. Тим не менш, співачка робить все можливе, щоб приділяти їй увагу. Зокрема, песик постійно стає героїнею різних публікацій на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Варто відмітити, що собака постійно супроводжує свою володарку під час її занять спортом та на прогулянках. Також зірка любить проводити разом з нею час вдома і на подвірʼї.

Нагадуємо, що декілька років тому Настя Каменських дала вичерпну відповідь на рахунок свого материнства. Виявляється, артистка таки мріє стати мамою, однак поки що не планує. Тим часом в мережі ходять чутки про те, що насправді Настя та Потапа вже розлучаються, і вже ніякої мови про вагітність навіть йти не може.

Зірки на даний момент цю інформацію не підтверджують. Зокрема, останнім часом на їхніх сторінках вже почали з’являтися спільні кадри, чого не було впродовж двох років. Однак, скандальний блогер Богдан Беспалов запевняє, що у Олексія вже давно з’явилася коханка, а Настя тим часом шукала собі іншого продюсера і навіть завела інтрижку на стороні.

Знаменитості над цими зізнаннями лише сміються, а також публічно жартують. Втім, Настя Каменських все ще не говорить про плани на сім’ю, тим паче на дітей, які в неї так і не з’явилися.