|
12.04.2024 09:36

“Я шкодую”: Маша Єфросиніна відхрестилася від свого минулого після публічного конфлікту з Христиною Соловій

Декілька тижнів тому інтерв’ю Маші Єфросиніної та Христини Соловій наробило чимало шуму. Зірки ледь не посварилися під час свого діалогу, а точкою зіткнення для них стала російська мова та популяризація російського в Україні.

Маша спочатку вирізала даний момент з інтерв’ю, не дозволяючи глядачам побачити увесь конфлікт. Але пізніше вони з Христиною прийняли рішення про те, що за допомогою цього відривку зберуть гроші та допоможуть захисникам. Тож глядачів закликали віддавати гроші на благодійність, а натомість вони отримують ексклюзивний від ривок, в якому побачать, як Маша та Христина сварилися.

Маша Єфросиніна розповіла, що шкодує про своє минуле і пояснила чому

Маша Єфросиніна розповіла, що шкодує про своє минуле і пояснила чому

І лише нещодавно артистка зробила додаткову заяву, в якій зізналася, що дійсно шкодує про своє минуле, в якому вона стала частиною популяризації російського в Україні. Також зірка зазначила, що необхідно було повністю відхреститися від цього 2014-го, чого вона не зробила.

“Чи шкодую я сьогодні, що ми ще до 2014 року не відвернулися від усього російського? Шкода. Чи дорікаю собі, що не використала можливість популяризувати українську мову ще тоді у мирний час? Дорікаю. Чи я усвідомила і чи відчуваю зараз відповідальність за це? Так”

Маша Єфросиніна наголосила, що для неї шлях до української ідентичності був непростим, і не стався за один.

Нагадуємо, що Христині також добре дісталося від глядачів після даного інтерв’ю, адже російськомовна аудиторія прийняла її звинувачення на свій рахунок та почала активної картикувати в мережі.

Після цього Соловій була вимушена зробити відео звернення, в якому зазначила, що її слова зачіпали виключно людей публічних, які займалися популяризації російської, і ніяким чином не стосується звичайних людей, які розмовляють російською в побуті.