|
12.04.2024 14:17

Єгор Гордєєв переказав свою останню розмову з танцюристом Владом Ямою, який втік у США: “Жив у бульбашці”

Знаменитий український шоумен Єгор Гордєєв доволі щільно спілкувався з Владом Ямою, адже свого часу взяв його на роботу ведучим ранкового шоу.

Однак, вже через рік танцюрист звільнився, потім поїхав до Сполучених Штатів Америки, і можна сказати, що звідти не повернувся, адже після 24 лютого повністю емігрував до Флориди.

Хореограф наполягає на тому, що відчуваю себе набагато корисніше саме в Штатах. Мовляв, там він може заробити гроші, яким потім передає на благодійність в Україну.

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв розповів, про що говорив з Владою Ямою востаннє

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв розповів, про що говорив з Владою Ямою востаннє

Однак, днями Єгор дав ексклюзивний коментар на рахунок свого колеги, і вразив вмістом їхньої останньої бесіди. Виявляється, чоловіки поспілкувалися, і Гордєєв зміг зробити деякий висновок про зірку. Зокрема, знаменитість зауважив, що Влада має цікавити його власна думка про себе, а не інших людей.

“Важливо, як до цього ставиться сам Влад. Це його життя, він зробив свій вибір. А реакція суспільства зрозуміла теж. Я думаю, що Влад не до кінця зіставляє якісь моменти, прогнозує реакції аудиторії. Можливо, тому що задовго жив у якісь своїй бульбашці. І в програмі “Твій день”, до речі, йому з цієї бульбашки довелося теж виходити”

Нагадуємо, що неодноразово Влада публічно критикували зірки, які ділилися своїм нерозумінням того, як хореограф, маючи таку тверду громадянську позицію, в результаті просто втік за кордон і за увесь час навіть не з’являвся в Києві.

При цьому хореограф здебільшого не реагував на критику своїх колег, але в той самий час користувачам давав жорстку відповідь. Його дружина Ліліана через деякий час також долучилася до обговорень та неодноразово вступалася за свого обранця.