|
12.04.2024 14:29

Гіркий кінець любовної історії: Дан Балан поставив жирну крапку в романі з Тіною Кароль – “Немає сенсу”

Ось уже багато років не вщухають чутки про любовний роман між українською співачкою Тіною Кароль та молдавським музикантом Даном Баланом. Оскільки самі артисти мовчали і нічого не коментували, шанувальники давали волю своїм фантазіям, які доходили до абсурду. Так, у Instagram з’явився незвичайний фан-аккаунт під назвою “DanTina”, де адміністратори сторінки та її підписники публікували фотографії, на яких артистів завжди представляли, як пару.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Мало того, за допомогою фотошопу малювали їхнє весілля та спільних дітей. Це могло бути просто невинною фантазією, якби ш не переросло у гучний скандал.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Так, напередодні Дан Балан оприлюднив у своєму ТГ-каналі гнівний пост, де звернувся до адміністраторів каналу, які, за його словами, перейшли усі допустимі кордони. Молдавський співак зізнався, що фанати тероризують його сім’ю та друзів і тепер він хоче остаточно розставити всі крапки над “і”.

“Це низько!” – обурюється артист.

За словами Балана між ним та Тіною ніколи не було стосунків. Мало того, вони не спілкуються і вже не бачилися два роки, тому він не бачить жодного сенсу існування групи.

“Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, націлені на те, щоб шкодити іншим, роблять вашу групу небезпечною для суспільства”, – написав Балан.

Дан Балан завершив любовну історію з Тіною Кароль гучним скандалом

Зазначимо, що роман Тіни і Дана Балана був лише піар-ходом. Про це зізнався кілька років тому продюсер проєкту “Голос” Володимир Заводюк. Однак, шанувальники настільки повірили в любовну історію, що вже не могли зупинитися, що призвело до нервового зриву Балана. Щодо Тіни Кароль, то співачка поки що мовчить.