|
15.04.2024 21:18

Імпозантний театрал з каштановими кучерями: як виглядає пасинок Наталії Сумської Георгій Хостікоєв

Відомо, що український актор театру та кіно Анатолій Хостікоєв тричі перебував у шлюбі. Його першою обраницею стала Надія Кондратовська, проте побудувати довготривалі стосунки акторам не вдалось. Другою коханою Хостікоєва була Любов Куб’юк, яка також захоплювалась театральним мистецтвом. У цьому шлюбі в пари народився первісток, який отримав ім’я Георгій.

Однак лише зі своєю третьою дружиною, акторкою Наталією Сумською, Анатолій зміг віднайти справжнє щастя та поринув у довготривале кохання. У пари народився син В’ячеслав, який пішов по стопах зіркових батьків та продовжив династію акторів. Проте, що відомо про старшого сина Анатолія Хостікоєва та Пасинка Наталії Сумської?

Син Анатолія Хостікоєва показав, як змінився за ці роки

Георгій, як і його відомий батько, здобув освіту в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карповича Карпенка-Карого. Ба більше, наразі Хостікоєв-молодший має за своїми плечима чималий багаж зіграних п’єс та ролей у фільмах.

В особистому фотоблозі артиста можна побачити Insta-stories з фрагментами вистави “Боїнг-Боїнг”, де Георгій грає на сцені разом із Ольгою Сумською та Віталієм Борисюком. Однак син Анатолія Хостікоєва, на відміну від зіркової родини, не часто з’являється на публічних заходах. Про особисте життя 42-річного актора мало що відомо.

Однак днями Георгій опублікував нову світлину в своєму профілі Instagram. На знімку імпозантний чоловік зі стильною зачіскою постав у класичному костюмі.

“Пристебни пасок безпеки! Ось, що я говорю собі, коли відвідую театр. Тому що це завжди робота, навіть коли я перебуваю поза сценою. Ти аналізуєш, береш безпосередню участь. Це ніколи не про “розважай мене”, а завжди про “пориньмо у це!”, – залишив опис Георгій.