|
16.04.2024 10:41

57-річна Ольга Сумська публічно звернулася до 75-річної Алли Пугачової: таке міг бачити тільки Галкін

Зовнішність, стиль життя та кар’єрні досягнення Алли Пугачової та Ольги Сумської є різними, але обидві жінки відомі своєю силою духу та незалежністю. Алла Пугачова та Ольга Сумська пройшли через багато випробувань у своєму житті та кар’єрному шляху, але завдяки своїй вольовій силі та рішучості вони досягли великих успіхів.

Також обидві жінки відомі своєю активною громадською позицією щодо конфлікту в країні та обидві підтримують Україну.

15 квітня Ольга Сумська публічно привітала Аллу Пугачову з днем народження, а саме з ювілеєм, адже зірці виповнилось 75 років. Ольга Сумська опублікувала фото співачки у своєму Instagram та написала “З Ювілеєм!”, додавши пісню самої примадонни під назвою “Пісенька про мене”.

Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @olgasumska

На фотографіях співачка зображена з оливковою тенісною кепкою та ніжним макіяжем. Її свіжий та неймовірний вигляд навіть не натякає на те, що зірці вже 75 років. Підкресливши очі смокі-айз макіяжем та обравши для губ пудрову матову помаду, вона вкотре викликає захоплення у своїх шанувальників бездоганним смаком у виборі образу.

Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @maxgalkinru

Її чоловік, Максим Галкін, також поділився фотографією з Аллою Пугачовою на своїй сторінці в Instagram, написавши кілька простих, але дуже виразних слів з привітанням.

Ольга Сумська публічно звернулася до відомої співачки. Фото з Instagram @maxgalkinru

Він відобразив усю свою любов та повагу до своєї дружини, з якою вони разом протягом 12 років. Незважаючи на шумну популярність у соціальних мережах, сама Алла Пугачова в останні часи майже не публікує контенту, зокрема в Instagram.