|
16.04.2024 18:56

Нова кохана Налчаджиоглу розповіла, як прийняла її сімʼя Мурата: не спілкуються, і на це є серйозна причина

Не так давно стало відомо, що після розлучення з Лілією Реус Мурат Налчаджиоглу доволі швидко знайшов собі нову дівчину. І ба більше, особисте життя з нею він активно транслює на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, демонструючи літній відпочинок, розкішні обіди в ресторанах та романтичні моменти з нею.

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу розповіла, як прийняла її сімʼя бізнесмена

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу розповіла, як прийняла її сімʼя бізнесмена

Звичайно, цікавість публіки до персони дівчини посилюється. Звуть її Анастасією, вона незаміжня, але має сина від попередніх стосунків. Мурат же офіційно двічі розлучений.

Хоча Ані Лорак жодним чином не демонструвала своє ставлення до нової обраниці бізнесмена, вона спокійно відправила свою дочку на відпочинок з колишнім чоловіком та його новою коханою, що говорити про лояльність Кароліни до жінки.

Як виявилося, до Анастасії добре поставилася і сім’я турка. Однак, спілкуватися вони не можуть через мовний бар’єр. Натомість у самого бізнесмена з родиною Анастасії склалися прекрасні відносини.

“У Мурата чудова сім’я. У нас чудові стосунки, але через мовний бар’єр я не можу з ними активно спілкуватися так, як Мурат із моєю сім’єю”, – поділилася блогерка.

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу розповіла, як прийняла її сімʼя бізнесмена. Скріншот особистої сторінки блогерки

Про це вона сама розповіла у своєму блозі у відповідь на питання, яке цікавило підписників.

Нагадуємо, що на даний момент Ані Лорак також активно налагоджує особисте життя, адже рік тому повідомила про новий роман з іспанцем Ісааком. Чоловік працював її духовним наставником, але стосунки плавно перейшли у романтичне русло. При цьому Кароліна демонструє, що не збирається поспішати у цих взаєминах.

До речі, у чоловіка також є діти: в нього виросла прекрасна дочка, яка на даний момент пробує себе в акторській діяльності, а також є маленький син.