|
17.04.2024 14:11

Заявочка на майбутнього чоловіка: Міша Крупін сказав Златі Огнєвіч таке, що і в “Холостячці” їй не говорили

Відома співачка Злата Огнєвіч користується увагою зіркових чоловіків. Нерідко знаменитості згадують виконавицю, як найкрасивішу жінку українського шоубізнесу. Соліст гурту “Корупція” Міша Крупін не став виключенням, чоловік вже не вперше проявляє цікавість до 38-річної співачки.

Раніше, в рамках проєкту “33 запитання” від Люкс ФМ, Крупін назвав Огнєвіч найсексуальнішою знаменитістю України. За словами співака, зі Златою вони протягом тривалого часу були знайомі заочно, адже записували треки на одній студії. На початку 2024 року Крупін розповів, що познайомився з Огнєвіч особисто, а їхня зустріч відбулась на радіо. Приховувати свою симпатію, у інтерв’ю, співак не став, заявив відверто:

“Мені вона подобається”

Міша Крупін публічно висловився про зовнішність Злати Огнєвіч

Днями Злата Огнєвіч потішила шанувальників новими весняними світлинами. В особистому фотоблозі зірка представила “стріт-стайл” знімки, які не залишились без уваги. Окрім теплих слів від підписників, Огнєвіч отримала комплімент і від свого зіркового колеги Міші Крупіна.

“Найкрасивіша жінка у всьому світі”, – написав чоловік.

Злата відреагувала на коментар Крупіна, однак була небагатослівною. Зірка залишила реакції у вигляді емодзі вогників та поцілунків.

Міша Крупін публічно висловився про зовнішність Злати Огнєвіч

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч коментувала тему особистого життя. В рамках одного з подкастів співачка наголосила, що поки не бажає викривати будь-які подробиці. Злата прихильниця думки про те, що щастя любить тишу. Однак користувачів, яких неабияк цікавить ця тема, Огнєвіч запевнила:

“Коли мені буде про що розповісти, я обов’язково цим поділюся”