|
19.04.2024 15:01

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Нещодавно Ексдружина Володимира Остапчука, блогерка та нотаріусиня Христина Горняк дала інтерв’ю для YouTube-проєкту “Балючі теми”. В рамках розмови Горняк розкрила нові подробиці скандалу, що стосується поділу майна з колишнім чоловіком.

Раніше нотаріусиня ділилась у своєму фотоблозі, що Остапчук не бажає вирішувати питання поділу їхнього спільного будинку мирним шляхом. Чоловік ігнорує будь-які приватні та публічні звернення. В новому інтерв’ю Горняк зізналась, що після розлучення ексчоловік планував подарувати їй цю оселю, проте згодом передумав. Як вважає Христина, ймовірно, на його рішення повпливала нова обраниця – 23-річна Катерина Полтавська.

Колишня дружина Остапчука Горняк розповіла, як шоумен ділить з нею майнозапитання про колишні стосунки Остапчука

Наразі конфлікт між експодружжям стосується лише поділу будинку, однак Горняк розповіла, що Остапчук планував “переполовинити” й подарунки колишній. Це стосувалось автомобіля Range Rover, який Христина отримала від шоумена на початку стосунків.

“Я кажу: “А як це? Це ж подарунок. Може тоді ще прикраси Cartier давай навпіл розрізати?”. Це якась дивна історія”, – каже Горняк.

За словами блогерки, цей випадок неабияк її вразив, адже навіщо спочатку робити такий подарунок на всю країну, а потім називати його спільним майном.

Колишня дружина Остапчука Горняк розповіла, як шоумен ділить з нею майно

На запитання про шлюбний договір Горняк також відповіла. Вона не бачила сенсу в його підписанні, адже ніколи не планувала розлучатись. До речі, у ці стосунки блогерка вступила зі своїм майном, натомість як Остапчук, віддав усе дітям та першій дружині, з якою жив протягом 13 років.