|
19.04.2024 17:55

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

У 2023 році Сергій Танчинець, що більш відомий, як фронтмен гурту “Без обмежень”, повідомив, що розлучається з дружиною Анною, після майже 15 років подружнього життя. За цей час в пари народилось 2 спільних дітей – донька Анастасі та син Лук’ян.

Після початку повномасштабного вторгнення Анна разом із дітьми була вимушена поїхати за кордон, а саме до Японії, задля безпеки 15-річної Анастасії та 6-річного Лук’яна. Раніше Танчинець розповідав, що підтримувати зв’язок із сім’єю було досить проблематично, через різницю в часі. Наразі мама разом з дітьми планує переїхати з Японії до Іспанії, а влітку цього року діти приїдуть в Україну аби провести час із батьком та іншими родичами.

Сергій Танчинець натякнув на нові стосунки та показав ймовірну обраницю

У нещодавньому інтерв’ю для Люкс ФМ Танчинець зазначив, що в їхньому з Анною розлученні немає винних. За словами фронтмена гурту “Без обмежень”, таке трапляється у житті. Також в рамках розмови Сергій розповів про своє теперішнє сімейне положення. Виконавець натякнув, що з новою коханою в нього все добре.

“Моя кохана завжди у моєму серці, вона завжди зі мною. Хоч у залі, хоч не в залі”, – з посмішкою прокоментував Сергій.

Сергій Танчинець натякнув на нові стосунки та показав ймовірну обраницю

Варто зазначити, нещодавно Танчинець опублікував цікавий знімок з піарницею Юліанною Корецькою. На фото вони позують на тлі театрального залу, а Сергій ніжно цілує дівчину в шию. Підписники блогу одразу ж відреагували на допис музиканта:

“Та якщо разом) будьте щасливі”

“Дуже класні, бережіть своє щастя”

“Потап женився з Настею, і що з того вийшло? Не можна кидати дітей”

“Навіть якщо Ви разом то просто будьте щасливі. Кожен має право на особисте життя і своє щастя. А хейтери будуть завжди. Їм лиш дай привід щоб полити брудом. Або ж вони просто заздрять”