|
21.04.2024 14:24

Ірина Горова публічно зізналася в коханні, і не колишньому чоловіку Потапу: вже відпустила його з Каменських

Ірина Горова та Потап співпрацювала майже 20 років. Хоча пара розпочинала цей шлях у якості подружжя, навіть розлучення не стало на заваді бізнесу. Обидва продовжували не тільки робити вигляд, що все в порядку, але і навіть підігрівали деякий час публіці, знаходячись в розлученні.

Поки глядачі підозрювали Олексія у тому, що він стрибає в гречку, Ірина Горова усіма можливими силами намагалася його відгородити від цього, і спілкувалася з пресою на цей рахунок, завіряючи, що Потап — найвірніший чоловік в світі.

Ірина Горова публічно зізналася у коханні до Наді Дорофєєвої

Але після 24 лютого все кардинально змінилося. Ірина Горова повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram що розриває співпрацю з колишнім чоловіком та створює власний лейбл. “Мозгі Інтертеймент” офіційно припинили своє існування.

І хоча на даний продюсерський центр свого часу заробив чималі винагороди, а також повністю займав український шоу-бізнес, обидва нібито відпустили його з легким серцем.

Цікаво, що попри розірвання контрактів з артистами, Надя Дорофєєва залишилася з Іриною Горовою, і вони донині продовжують активно працювати разом.

Хоча раніше саме Потапа визнавали творчим серцем лейблу, стало зрозуміло, що жінки абсолютно успішно рухаються і без нього. Ба більше, на відміну від Олексія Ірині вдалося побудувати зі своєю підопічною дуже хороші стосунки, які переросли у міцну дружбу. Нещодавно вона оприлюднила у своєму мікроблозі зізнання у коханні до співачки.

Ірина Горова публічно зізналася у коханні до Наді Дорофєєвої

Але звичайно, такий крок був прийнятий не просто так, а через день народження артистки.

Нагадуємо, що 2 роки тому Мішель Андраде та Олексій Завгородній давали ексклюзивне інтерв’ю, в яких розповідали про свою роботу з Потапом, а також зізнавалися, чим були незадоволені, і в яких взаєминах залишилися з продюсером.