|
21.04.2024 18:25

“Як випало, так і не виросло”: Леся Нікітюк зізналася про зміни у зовнішності, які вийшли з-під контролю

За 15 років активної роботи на телебаченні Леся Нікітюк змогла добитися небувалих успіхів не тільки професіонального характеру, але й у зовнішності. Як і будь-яку знаменитість її неодноразово критикували за зовнішній вигляд: діставалося як фігурі та якості шкіри, так і її стилю. Безумовно, зірка активно працювала над собою, щоб підвищувати бажання публіки бачити її на екрані частіше.

І ця праця не залишилася без хороших плодів. Леся не приховує того факту, що активно відвідує кабінет косметолога, постійно буває у спортивному залі, не забуває про здорове харчування, тощо. Однак, є і менш помітні зміни, які здебільшого відносяться до гігієнічних процедур.

Леся Нікітюк вразила зізнанням про зміни у зовнішності

Леся Нікітюк вразила зізнанням про зміни у зовнішності

Мова йде про епіляцію, з якою знайома кожна жінка. Втім, Лесі Нікітюк активно пропагує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нестандартний метод позбавлення від небажаного волосся. Мова йде про фотодепіляцію.

Леся Іванівна нещодавно залишила у своєму блозі велику кількість відгуків на цей метод боротьби з шевелюрою на ніжках, але її підписниця у плані жартів раптом взяла і переплюнула Лесю, заявивши, що в неї волосся, як випало, так і не виросло, і пройшло вже 5 років.

Леся Нікітюк вразила зізнанням про зміни у зовнішності

Нагадуємо, що Лесі Нікітюк усі ці 2 роки перебували на території України та не евакуювалася. Ба більше, зірка проявила себе надзвичайним чином, коли в країні відбувалися найгірші події. Телеведуча активно збирала гроші, передавала їх усім, хто в них мав потребу, збирала речі, організувала столову для всіх бажаючих, шукала житло для вимушених переселенців, спілкувалася з маленькими дітьми, тощо.

Своєю діяльністю Леся Нікітюк неодноразово привертала увагу і змогла підвищити свій репутаційні статус, заявивши не тільки про свої таланти, але й неймовірні душевні якості.