|
22.04.2024 16:00

Ярославський не пасе задніх після того як Мартиновська закрутила новий роман: “Прийшлось знайти іншу й собі”

Нещодавно відома українська шеф-кухарка Ольга Мартиновська вперше прокоментувала свої нові стосунки із загадковим обранцем. В інтерв’ю для YouTube-проєкту Слави Дьоміна, зірка кулінарного реаліті-шоу МастерШеф” розповіла, що віднедавна перебуває в стосунках зі старшим від неї чоловіком.

Особистість свого коханого Мартиновська поки не планує викривати, адже протягом тривалого часу він був у шлюбі та має власних, вже дорослих дітей. Тож задля добробуту бойфренда та його сім’ї, шеф-кухарка бажає залишити цю інформацію приватною.

Також в рамках розмови Ольга зауважила, що через насичений графік, їй доволі важко знаходити час для позаробочих справ. На тлі таких труднощів, між новоспеченою парою можуть виникати непорозуміння. Проте в інтерв’ю Мартиновська зазначила, що ці стосунки досі будуються і абсолютної впевненості, що вони “витримають режим”, поки немає. В кінці зірка наголосила, що в будь-якому випадку “ламати себе” вона не збирається.

Володимир Ярославський показав, з ким проводить час без Мартиновської

Обраниця Володимира Ярославського

Поки користувачі мережі активно обговорюють особисте життя Ольги Мартиновської, Володимир Ярославський вирішив не гаяти часу та й собі вхопив трішки уваги. Шеф-кухар опублікував до свого профілю в Instagram знімок зі своєю новою обраницею.

“Бачу Оля поїхала в Буковель до іншого “шефа №1″. Довелось знайти собі іншу”, – додав жартівливий підпис Ярославський.

На знімку можна побачити шеф-кухаря, який імітує поцілунок із кізочкою. Як відомо, Ярославський та Мартиновська є близькими друзями, тож зіркова колега підхопила жарт Володимира та опублікувала скриншот його світлини до себе в Insta-stories.

“Увага, сенсація! Володимир Ярославський привселюдно обізвав Мартиновську козою!”, – додала опис шеф-кухарка.

Володимир Ярославський показав, з ким проводить час без Мартиновської