|
22.04.2024 19:43

Він сильний, він мусить: Остапчук привіз Полтавській на роботу манну кашу власного приготування, бо захотіла

Перш ніж офіційно одружитися втретє на молодій журналістці, а тепер ще бізнес-леді Каті Полтавській, український шоумен Володимир Остапчук був у РАГСі двічі. З першою дружиною Оленою Войтенко шлюб тривав 12 років, потім попри наявність двох дітей пара розлучилася. Далі були гучні скандали та розбірки.

Володимир Остапчук та Олена Воцтенко з дітьми

За короткий проміжок часу Остапчук представив нову кохану – нотаріуса Христину Горняк. Їхні стосунки розвивалися дуже стрімко, і вже незабаром шоумен вирушив до РАГСу вдруге. Новина про розлучення прийшла так само несподівано, як і новина про весілля. Цього разу шоумен та його колишня не стали влаштовувати публічні розгляди, а розлучилися тихо та мирно.

Володимир Остапчук та Христина Горняк

Поки в Мережі гадали про причини розлучення Остапчука таі Горняк, на горизонті з’явилася 21-річна журналістка-початківець Катя Полтавська, яка згодом і стала третьою дружиною шоумена.

Молода дружина Остапчука Катерина Полтавська

Зазначимо, що за два роки дівчина встигла здобути репутацію ревнивої та скандальної особи, яка славиться своїми “їдкими” коментарями в Мережі, а також відкрити свій бізнес. З недавнього часу 23-річна Катя Полтавська є власницею салону краси, який надає послуги з лазерної епіляції та масажу. Зазначимо, що молода дружина Остапчука дуже швидко освоїла роль директорки і тепер командує не тільки персоналом.

Так, напередодні Володимир Остапчук поділився кумедним знімком, на якому позує, сидячи в машині з каструлею в руках.

Остапчук показав, як турбується про свою молоду дружину

“Директор захотіла манну кашу. змусів робити/привезти”, – відзвітував шоумен.

Зазначимо, що Катерина також радує свого чоловіка своїми кулінарними здібностями. Наприклад, напередодні Полтавська готувала Остапчуку зелений борщ.

Катерина Полтавська готує чоловікові обід

Цікаво, чи вийшло?