|
25.04.2024 10:36

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Співачка Тіна Кароль поділилась рідкісними кадрами зі своїм єдиним сином після виступу на Євробаченні у Великій Британії. У своєму блозі у Facebook вона продемонструвала шанувальникам унікальні моменти разом із Веніаміном.
Їхня зустріч відбулась, коли Тіна вирушила до Великої Британії, як запрошена гостя на пісенному конкурсі “Євробачення-2023”. Після виступу на цьому заході, співачка не втратила можливості зустрітися із сином, який здобуває освіту в престижному навчальному закладі у Лондоні.

Тіна та її син відсвяткували разом День матері, який припав на 14 травня того року. У своїх соціальних мережах Кароль поділилася зворушливими знімками з сином, який значно підріс.

Тіна Кароль показала рідкісні кадри з 15-річним сином Веніаміном

Нагадаємо, 15-річний Веніамін вже протягом кількох років самостійно живе та навчається у Великій Британії, саме через це зіркова матуся нечасто бачить сина, однак вони завжди користуються можливістю побути разом та потішити шанувальників новими знімками у соцмережах.

Раніше Кароль ділилась, що неабияк пишається самостійністю та успіхами свого сина. За словами співачки, він вже не може дочекатись повноліття, аби позбутись певних заборон.

“Він дуже добре розуміє, що він найголовніший чоловік у моєму житті та взагалі в нашому домі”, – прокоментувала Тіна.

Та й не приховує співачка, що їй буде важко відпустити сина в доросле життя. На запитання про ймовірні стосунки сина з дівчатами, Кароль дала неочікувану відповідь. За її словами, вона ставить собі за мету бути “складною свекрухою” та зізнається, що це буде для неї, як забавка.

Тіна Кароль показала рідкісні кадри з 15-річним сином Веніаміном