|
25.04.2024 13:32

Стало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Вже 4 роки Віктор Павлік офіційно одружений зі своєю колишньою шанувальницею Катериною Репяховою, яка молодша за артиста на 28 років. Їхній роман розпочався ще коли співак був у шлюбі з танцівницею Лорою Созаєвою, з якою на той момент уже прожив понад 20 років. Спочатку пара ретельно приховувала свій роман, і, можливо, продовжувала б таємно зустрічатися і далі, якби не одне “але”. Коли виявилось, що Павлік та його молода супутниця, яка вже на той момент виконувала роль його концертного директора, селяться в одному номері, то наступного дня про це розтрубили усі українські ЗМІ.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік на першому спільному інтерв’ю

Тоді їм і довелося зізнатися, а вже незабаром Катерина Репяхова офіційно стала четвертою дружиною співака, а пізніше у Віктора Павліка з’явився ще один син.

Зазначимо, що на момент знайомства з молодшою на 28 років фанаткою, артист мав троє дорослих дітей – старший син Олександр з’явився в першому ранньому шлюбі. З його матір’ю він прожив лише кілька років, а потім пішов до дівчини з Казахстану.

Віктор Павлік з сином Олександром

У другому шлюбі народилася дочка Христина.

Віктор Павлік з дочкою Христиною

У шлюбі з танцівницею Лорою Созаєвою з’явився син Павло. Його життя склалося трагічно – у віці 21 року після боротьби з онкологією хлопець помер. Співак та його молода дружина дуже тяжко пережили втрату.

Віктор Павлік із сіном Павлом

А як склалися стосунки Каті з рештою двох дорослих дітей співака?

Напередодні Репяхова сама відповіла на це запитання.

“Саша та Христина добре до мене ставляться. Як і я до них”, – написала дружина Павлика.

Катерина Репяхова зізналася, як насправді ставляться до неї діти Павліка

Зазначимо, що напередодні Катерина Репяхова привітала старшого сина співака Олександра із 40-річчям. Дівчина приєдналася до поздоровлень чоловіка, а потім і сама оприлюднила святкові “сторизи” у себе в мікроблозі.

Віктор Павлік показав старшого сина, якому виповнилося 40 років