|
25.04.2024 18:48

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

23-річна дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська перебуває у стосунках з шоуменом вже протягом півтора року. Однак блогерка не виключає варіанту, що в майбутньому їхні шляхи можуть розминутись. Своє ставлення до взаємин з чоловіками Катерина вже неодноразово висловлювала в особистому фотоблозі.

У своєму Instagram дівчина часто спілкується з шанувальниками. Раніше підписники цікавились, чи часто вона отримує закиди про те, що Остапчук покине її, як своїх колишніх обраниць. На це Полтавська дала неочікувану відповідь про те, що й сама піде від ведучого, якщо в цих стосунках виникнуть нюанси, які її не будуть влаштовувати.

“Я не в положенні “останнього шансу”, дівчата)”, – додала Катерина.

Дружина Остапчука Полтавська розповіла, як планує подальше життя

Днями блогерка знову спілкувалась з аудиторією через Insta-stories. Цього разу в Полтавської запитали про її ставлення до стосунків, в яких жінка не працює та живе виключно за кошти чоловіка. Катерина відповіла, що не вбачає нічого поганого в такому форматі взаємин, однак зазначила, що він є досить ризикованим.

“Так, але це дуже ризикована історія. У жінки має бути план на про всяк випадок. Чоловіки не завжди назавжди)”, – написала Катерина.

Дружина Остапчука Полтавська розповіла, як планує подальше життя

Варто зазначити, що сама Полтавська має власний бізнес та особистий блог, що налічує понад 57 тисяч підписників і також приносить їй прибуток завдяки рекламі. Бізнесвумен 23-річна Катерина стала нещодавно. На початку 2024 року дівчина відкрила власну студію масажів та лазерної епіляції, що знаходиться в Печерському районі Києва.

У своїх соцмережах Полтавська регулярно звітує про роботу салону. Раніше дівчина також зізнавалась, чому так рано вирішила відкрити свою справу. За словами Катерини, вона хотіла працювати десь окрім свого блогу, а також бути фінансово незалежною від чоловіка.

“Для мене страх – років через 20 бути залежною від чоловіка і тд. А сумки й океани ще встигнуться. Це також ок, кожному своє, але в мене інші пріоритети”, – відповіла блогерка.

Дружина Остапчука Полтавська розповіла, як планує подальше життя