|
25.04.2024 21:15

Краса серед краси: Кароль засвітилася у підземному переході – джинси, футболка і тренч – хіт сезону 2024

Нещодавно шанувальники Тіни Кароль порахували, скільки коштують її сценічні образи і виявилося, що артистка витрачає на них божевільні гроші. Так, плащ, у якому співачка з’явилася у кліпі “Стерва” від французького дизайнера Thierry Mugler, коштує 3500 доларів США.

Тіна Кароль засвітилася у плащі за 3500 доларів США

Слідом вийшов кліп на пісню “Троянди”, де Кароль з’явилася в не менш стильному  вбранні. Так, напередодні знаменитість оприлюднила відео та кадри з фотосесії, яка була зроблена біля підземного переходу на Кловській у Києві. На фоні стін, прикрашених українськими орнаментами, співачка позувала у вкорочених джинсах темно-синього кольору, білосніжній футболці та короткому бежевому тренчі. Доповнюють образ високі шкарпетки та модні лофери.

Тіна Кароль показала, як носити джинси в 2024 році

Зазначимо, що у 2024 році носити взуття з білими шкарпетками – це наймодніший тренд. Особливо вдало вони виглядають із джинсами, як і продемонструвала Тіна Кароль.

У Мережі відразу підрахували вартість нового образу артистки. Отже, біла футболка від відомого українського бренду KateLab із написом “Троянди” коштує 1500 гривень.

Тіна Кароль показала, як носити джинси в 2024 році

Стильний укорочений тренч бежевого відтінку від українського бренду S 24 BlastOutStudio коштує на сайті магазину 9100 гривень. Замість джинсів у комплект до нього можна підібрати прямі штани в тон.

Тіна Кароль показала, як носити джинси в 2024 році

Нагадаємо, що у повсякденному житті Тіна Кароль часто одягає джинси. Нещодавно на фотосесії з дорослим сином, який приїхав відвідати маму з Великобританії, артистка також з’явилися у джинсах. Цього разу співачка обрала об’ємну модель із широкими штанинами, які доповнила котоновою сорочкою в тон та чорним топом.