|
26.04.2024 15:00

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика – 29-річна Катерина Репяхова, крім власного бізнесу з дитячими товарами, активно розвиває свій блог в Instagram, який вже приносить непоганий дохід. У мікроблозі дівчина докладно розповідає про своє життя зі знаменитим артистом, маленького сина і, звичайно ж, про себе.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова з сином

Так, напередодні Катя поділилася серією фотографій, зроблених у 2023 році, коли до них у гості до Києва приїжджала її старша сестра із племінницею, яки багато років живуть в Ізраїлі.

“Найдорожче, що є у нашій житті. Сім’я. архів: серпень 2023”,- підписала знімки Репяхова.

На світлинах родичі позують разом на Майдані Незалежності у самому центрі столиці, потім у затишному ресторанчику, куди зайшли пообідати.

Молода дружина Віктора Павліка показала родичку, на яку дуже схожа

На одному з кадрів Катерина разом із племінницею, яка дуже схожа зовні на неї. Підписники відразу відзначили це.

“Які ви схожі з племінницею! Одне обличчя”, “Дуже гарні дівчата”,- писали у коментарі.

І справді Катя та її племінниця дуже схожі зовні. Особливо після того, як Репяхова повністю змінила форму носа. Операція ринопластики та корекції підборіддя проходила в одній із київських клінік у 2023 році. На момент приїзду родичів пройшло приблизно 5 місяців.

Молода дружина Віктора Павліка показала родичку, на яку дуже схожа

Навесні 2024 року дружина Павлика вже показала остаточний результат, яким вона залишилася дуже задоволеною.

Катерина Репяхова після ринопластики

Нагадаємо, що в одному зі своїх “сториз” блогерка зізнавалася, що її старша сестра також зверталася до пластичного хірурга та переробляла форму носа. Сама ж Репяхова не збирається зупинятись і після народження доньки, має намір підкоригувати груди.