Рубрики: Новини
26.04.2024 16:23

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.
Поділитися

Останнім часом відомі телеведучі Юрій Горбунов та Катя Осадча охоче діляться милими фотографіями та відео, на яких можна побачити всю родину разом. Особливо розчулюють кадри із синами – 7-річним Іваном та 3-річним Данилом. Так, напередодні Юрій Горбунов оприлюднив знімок, на якому позує разом із своїм первістком. У кадрі обличчя ведучого та його сина зображені крупним планом. Іван широко посміхається і можна помітити, що хлопчика відсутній молочний зуб.

Юрій Горбунов розчулив фото зі старшим сином

“Хто придумав школу вранці?”, – жартома написав продюсер, натякаючи на те, що із задоволенням би залишився разом зі старшим сином дома.

Нагадаємо, що у своєму мікроблозі Юрій Горбунов із задоволенням розповідає, як проводить час зі маленькими дітьми. Особливо зворушили кадри, на яких продюсер зобразив їхню зустріч після невеликої розлуки. Діти обіймаються з татом і це так зворушливо і мило.

Зазначимо, що до того, як одружується з Катою Осадчою, у Горбунова не було рідних дітей. У попередньому шлюбі з першою дружиною Людмилою, з якою прожив 21 рік, він виховував прийомну дочку Ксенію. Відомо, що Юрій досі підтримує з дівчиною добрі стосунки.

Катя Осадча також має дорослого сина від першого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком. Свого первістка Іллю телеведуча народила 2002 року, коли була ще зовсім юною дівчиною. Середній син Іван з’явився за кілька місяців після офіційного розпису з Юрієм Горбуновим у 2017 році, а через 4 роки з’явився молодший Данило. Зазначимо, що всі свої вагітності Осадча ретельно приховувала. І дуже довго не показувала обличчя дітей.