|
02.05.2024 09:04

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Популярний молдавський виконавець Дан Балан грав закоханого залицяльника Тіни Кароль. При чому так успішно, що українські глядачі повірили у щирість його почуттів. Більш того з’явилися окремі фанати їх союзу, які створили окрему сторінку в соціальних мережах. Вони попри відсутність офіційних підтверджень від зірок, фантазували про їх романтичні відносини. Проте, що насправді відбувалося між молдавським мачо та українською поп-дівою розповів Балан.

Дан Балан зізнався, що відчуває до Тіни Кароль

У своєму Telegram-каналі, чоловік досить агресивно звернувся до шанувальників. Він повідомив, що зі співачкою його пов’язують тільки робочі відносини та спільні проєкти. Щобільше, вже два роки вони зовсім не спілкуються. Він звинуватив шанувальників в цькуванні його та його родини. Напевно, фани дозволяли собі занадто багато, якщо навіть Дан “визвірився” на них.

“Хочу звернутися до групи DanTina, яка тероризує мою сім’ю, друзів та близьке оточення: це низько! Як я вам казав кілька років тому: нас із Тіною не пов’язують близькі стосунки. Ми не спілкувалися вже 2 роки”, – наголосив співак.

Дан Балан зізнався, що відчуває до Тіни Кароль

Крім того, чоловік порадив суспільству займатися власним життям та не шукати “шокуючих” новин там, де їх нема. За словами зірки, краще приділяти увагу рідним, ніж цікавитися життям, що їх не обходить.

Нагадаємо, чутки про роман Кароль та Балана почали поширюватися після їх спільної участі у вокальному проєкті “Голос країни”, де вони обидва обіймали посади тренерів. Своєю чергою, зірки не поспішали розвінчували плітки, вони не підтверджували, але й не спростовували свій зв’язок. Багато фанів сподівалися на зближення пари, проте цього не сталося.

Дан Балан зізнався, що відчуває до Тіни Кароль