|
01.01.2021 20:46

П’ять речей з якими необхідно попрощатися у Новому році та залишити у старому

ТОП - 5 речей, з якими необхідно попрощатися у Новому році та залишити у старому для того, щоб покращити своє життя.

Хочеш змінити своє життя, але не можеш вирішитися? Початок нового року – бездоганний час почати все спочатку. Та найперше, що необхідно зробити, щоб щось отримати в подарунок від 2021-го, звільнити в своєму житті місце від непотрібного хламу, як абстрактного, так і матеріального:

Залежність від соцмереж

Тобі не здається дивним, роздивлятися чужу сторінку у фейсбуці о пів на третю ночі? Чи приносить тобі це заняття якусь користь? Скоріш за все – ні. Переходь на месенджери.

Залиште у спокої телефон

Невиконані обіцянки

Обіцяла матері на смажити млинців та забула? Не встиг зустріти кохану в аеропорту? Багато що, як виявилося не зроблено, але не варто себе за це гризти: хороші і правильні речі вимагають часу і в результаті все одно збуваються.
Ностальгія

Можливо 94-й був найкращим роком в твоєму житті, трава була зеленішою, та й фільми з музикою раніше випускали якісніше і душевніше. Але досить старіти завчасно і жити минулим. Не віддавайся спогадам, а краще нароби нових.

Зламані речі

Їх дуже легко викинути. Але часто буває, що вони і надалі залишаються вдома. А для чого? Ні, вони не пригодяться у господарстві. Це всього навсього міщанство.

Їм НЕ місце у вашому домі. Це – золоте правило, яке стосується зламаного і рваного.

Токсичні знайомі

Кадр з фільму “Вікі, Крістіна, Барселона”

Токсичність – дуже ємне слово, яке описує неприємну властивість людей, з якими ми звикли або нам доводиться спілкуватися. Яким би не був настрій, як би не змінилася самооцінка, токсичні люди змушують нас сумніватися в собі і правильності обраного нами шляху. А ще не дають ні радості, ні натхнення.

Не зволікай та роби перший крок на шляху до кращого життя!