|
07.04.2021 20:30

Як зрозуміти, що вас покинув янгол-охоронець та що необхідно зробити, щоб він повернувся?

Іноді все йде не по плану і ми навіть не здогадуємося, що нас полишили.

Відомо, що ангели-охоронці знаходяться найближче до людей серед усіх ангелів. Вони вкладають в наші голови добрі помисли, які в результаті приведуть нас до спасіння нашої душі, а також вони бережуть нас від бід та смерті.

Для чого вони потрібні людині?

Люди звертаються до ангелів у найрізноманітніших ситуаціях, які трапляються з ними в житті. Вважається що є час, коли молитва до нього буде найефективнішою. Традиційно люди просять у своїх ангелів-охоронців допомогти вирішити проблеми в родині або ж на роботі, а також просять захистити рідних та коханих.

Сандро Боттічеллі. “Народження Венери” (1486)

Як повернути?

Ангел-охоронець дається Богом кожному під час хрещення. Він залишається з нами на все життя. І якщо людина починає жити не за заповітом та перетворюється у грішника, то Ангел від нього віддаляється. Ангел ніколи не покидає назовсім і його досить просто повернути: варто змінити образ життя, думок та повернутися на шлях істинний. Саме так говориться у Святому Писанні.

Таким чином дуже просто з’ясувати, чи віддалився від вас ваш Ангел-охоронець — варто лише подивитися в дзеркало і проаналізувати свої дії. Ангели-охоронці грають велику роль у житті кожної людини, вони оберігають не тільки від людських напастей, але й від небесних. Наприклад, від демонів та бісів. Якщо таке станеться, значить він віддасть свою душу у місце зовсім неприглядне для нього. Мова йде про Пекло. Ангели-охоронці можуть з’являтися уві сні та повідомляти людину про біди, які наближаються або загрозу смерті. Також вони неймовірним чином допомагають уникнути небезпечних для життя ситуацій.