Як модна стрижка та колір волосся змінює зовнішність? Літня жінка не впізнала себе після роботи стиліста

Жінка понад 20 років ходила з однією й тією самою зачіскою та кольором волосся. Настав час змін.

Героїня сьогоднішньої статті Мері не змінювала своєї зачіски близько 20 років. Жінка не хотіла витрачати свій час на укладання волосся, тому обрала довжину до плеч. На жаль, за цей великий проміжок часу зачіска втратила свою актуальність, а якість волосся значно погіршилася через маніпуляції з ним. Сивина, яка постійно показувалася на коріннях не надавала хорошого вигляду жінці. Мері втомилася і вирішила завітати до одного з найпрославленіших стилістів країни Крістофера Хопкінса.

Головна героїня статті Мері.

Героїня статті детально вивчила його роботи, перш ніж попросити в нього повне перевтілення. Вона знала чого бажає: вкоротити довжину волосся та навчитися макіяжу.

Хто такий Крістофер Хопкінс?

Крістофер Хопкінс

Крістофер Хопкінс відомий своїм особливим ставленням до жінок старше 50 років. Сотні американок здійснюють поїздку в його салон в Міннеаполісі, щоб стати гламурними бабусями і повністю змінити свою зовнішність. Стиліст працює в індустрії краси з 1990 року, але свою нову студію він відкрив у 2017 році.

Перевтілення Мері

В результаті Крістофер перетворив Мері в гарячу білявку.

Мері після роботи Крістофера Хопкінса.

Він зробив їй зачіску в стилі піксі та висвітлив її темне волосся. Також стиліст дав їй декілька уроків якісного макіяжу і жінка не повірила своїм очам: перевтілення вдалося на сто відсотків, а клієнтка залишилася неймовірно задоволена результатом.

Мода змінюється і наздогнати її іноді буває дуже важко. Саме тоді варто звернутися до спеціаліста, до рук яких на страшно потрапити.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.