Categories Цікаве

Вагітна дівчина з Африки чекала на 7 дітей, а народила 9 за одні пологи і встановила новий світовий рекорд

Усім світом поширилася історія простої африканки, яка встановила новий світовий рекорд по кількості народжених дітей за пологи.

25-річна мешканка Малі Халіма Сіссе народила дев’ять дітей – п’ять дівчаток і чотирьох хлопчиків. За останніми даними, мати і діти відчувають себе добре. Усі народилися здоровими.

Історія вражаючих пологів

Така незвичайна вагітність жінки не тільки зробила її відомою на батьківщині, а й привернула увагу лідерів цієї країни. Саме тому Сіссе отримала можливість народжувати в клініці Марокко. Справа в тому, що в березні лікарі заявили, що жінці потрібна додаткова допомога. Тоді президент країни Ба Ндау розпорядився відправити її в клініку за кордоном.

Міністр охорони здоров’я Малі Фанта Сібі повідомила ЗМІ, що зараз мати і її діти відчувають себе добре. Повернутися на батьківщину вони повинні через кілька тижнів. У той же час представник Міністерства охорони здоров’я Марокко сказав, що про пологи цієї жінки в країні нічого не знає.

30 березня уряд Малі відправив Халіму Сіссе, яка жила на півночі бідної африканської країни, в Марокко для кращого догляду. Пологи пройшли 4 травня в приватній клініці в Касабланці; діти з’явилися на світ за допомогою кесаревого розтину. Очікується, що жінка повернеться в Малі протягом декількох тижнів.

Милий фотошоп з малятками від журналістів.

Героїня статті народила дітей передчасно, на 30-му тижні вагітності. Під час пологів вона втратила багато крові, їй треба було переливання. Лікарі оцінюють її стан як стабільний. Спочатку медичні працівники вважали, що Халіма Сіссе виношує сім дітей – на це вказували ультразвукові дослідження як в Малі, так і в Марокко. Жінки рідко виношують сім дітей, а дев’ять – ще рідше.

Природним шляхом або за допомогою ЕКО були зачаті діти, не уточнюється.

Share