|
06.05.2021 22:53

Кішка елітної породи народила кошеня, схожого на дідуся: малюка хотіли усипити, але дали шанс жити (ФОТО)

Божественний задум природи інколи нам не під силу зрозуміти...

Всі пам’ятають фільм “Загадкова історія Бенджаміна Баттона”, коли хлопчик народився старим і молодів по волі років. Виявляється таке можливо у реальному житті! Кішка народила кошеня і він підозріло схожий на старенького хвостатого. Незвичайний пухнастий малюк з’явився у США,

Старим котик виявився тільки зовнішньо: він має вуса, прищурені очі та сивого кольору хутро. Єдине що підвело цього красунчика – це здоров’я. Малюк має викривлення лапок, а ще й на додачу розщеплення пащі.

Господарі не знали, що робити, принесли у клініку і навіть думали обірвати малюку життя. Втім, доля посміхнулася цьому хвостатому. Волонтерка відважилася та вирішила забрати котячу дитинку.

Задача виростити малого виявилася не з легких. Кота потрібно було годувати через зонд і регулярно робити масаж лапок, аби він хоч якось зміг у майбутньому самостійно ходити. Медики не давали втішних прогнозів хвостатому, але волонтерка Стефанія, яка стала господаркою котеняти, боролася всіма силами за малюка і…він відкрив оченята та став змінювати хутро!

Тепер у Стефанії підростає незвичайний, але дуже милий малюк. З ім’ям дівчина довго не думала – назвала “дідусь”, адже пухнастий так схожий на старенького.

У майбутньому планується операція для звірятка: йому будуть накладати шини на лапки, аби випрямити їх, а згодом, як прийде час, проведуть дуже складну операцію на пащі, аби він зміг нормально їсти.

Побажаємо Стефанії швидко виходити малечу.