11-річний хлопчик врятував маленькій дівчинці життя, забувши про власне здоров’я та благополуччя

Маленький герой не роздумуючи кинувся на порятунок маленькій дівчинці.

Нікому невідомий п’ятикласник став справжнім героєм Башкотатарстану. Маленький юнак не думаючи кинувся на допомогу дівчинці, яка випала з вікна.

Трагедія, яку вдалося зупинити

Одинадцятирічний Ярослав йшов додому зі школи, коли побачив, що з будівлі летять якісь бумажки. Хлопчик підняв свою голову і побачив маленьку дівчинку, яка сиділа на підвіконні другого поверху. Ярослав зізнається, що одразу здогадався, що незабаром вона впаде. Внизу стояли бетонні плити і дівчинка мала шанс розбитися насмерть.

Ярослав

Так і сталося, крихітка не втрималася та полетіла вниз. Одинадцятирічний герой не роздумуючи кинувся їй на поміч та зловив її прямо у свої долоні. Так як дівча було досить важким, Ярослав сильно впав на коліна, але дитину не впустив. Через інцидент у хлопця з’явилися синці та рани. Коли він прийшов додому, заплаканий та нервовий,  і розповів бабусі все, що сталося, вона йому не повірила. Ярослав заспокоївся і як ні в чому не бувало побіг грати на подвір’ї у футбол з друзями.

Рятівник з крихіткою, яка випала з вікна.

Бабуся залишилася в квартирі одна, але ненадовго. Через годину до дверей квартири постукалися офіцери поліції, які розповіли літній жінці, що вони виховала справжнього героя. Сам хлопчик не хоче присвячувати своє життя рятуванню людей, а мрія стати програмістом. Бабуся у честь події купила дитині самий великий торт, який змогла знайти.

Нагадуємо, що кожного року гине досить велика кількість дітей через те, що випадає з вікон. Слідкуйте за своїми дітьми та бережіть себе!

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.