Звичайна жінка виграла в лотерею 26 мільйонів доларів і випадково випрала білет: чи отримає вона джекпот?

Іноді неуважність може зруйнувати життя та знищити шанс один на 26 мільйонів.

Неприємна ситуація сталася нещодавно з мешканкою передмістя Лос-Анджелеса. Героїня стала відомою на весь світ через свою неуважність.

Громадянка США, ім’я якої не розголошується зі зрозумілої причини, не забрала свій виграш в лотереї “Super Lotto Plus”. Її квиток виявився щасливим і міг зробити свою володарку заможнішою аж на 26 мільйонів доларів.

Як знищити 26 мільйонів доларів одним рухом?

Мешканка міста Норуолк купила лотерею 14 травня 2020 року. На камерах відеоспостереження в магазині було видно, як вона купує квиток, дату і час. Після того як відбувся тираж і були оголошені результати, жінка мала цілий рік в розпорядженні, щоб пред’явити свої права на виграш.

Гроші
Фото взяте на просторах мережі.

Втім, з’ясувалося, що по волі випадку жінка випрала штани, в кишені яких зберігала квиток. Справа в тому, що після прання виявилося, що лотерея безнадійно зіпсувалася.

Тепер, якщо вона не доведе компанії “Super Lotto Plus” той факт, що саме вона є власницею щасливого квитка, залишиться без багатомільйонного виграшу. Джек пот в 26 мільйонів доларів  розподілять між школами штату Каліфорнія.

Власники лотереї зараз вивчають відеозапис з магазину. Однак цих доказів може виявитися недостатньо. Компанія заявила, що є необхідність в більш точних доказах і того, що надала жінка недостатньо.

До речі, схожий випадок стався з жителькою Великобританії близько 5 років тому. Жінка випрала свою білизну разом з щасливим квитком виграшем у 46 мільйонів фунтів. Невідомо, чи змогла переможниця довести справжність квитка, але справа також переглядалася.

Схожі статті

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.

Як правильно обсмажити буряки, щоб борщ мав неймовірний насичений колір та смак: таке варто знати

Борщ – страва, яка є символом української кухні. Головний секрет приготування криється в правильній обробці буряків. Розповідаємо, як обсмажити їх так, аби отримати насичений колір та смак.