Віруючий чоловік вирішив укласти договір з Господом, щоб отримати Ламборгіні, через що опинився в лікарні

Хтось укладає договори з Дияволом, а хтось торгується з Господом.

Громадянин Зімбабве, лідер місцевої церкви Воскреслих Святих Марк Мурадзіра довгий час мріяв про розкішний спорткар. Втім, фінансове становище чоловіка не дозволяло йому подібне придбання навіть в кредит.

Договір, який був складений з Господом

Однак, гроші вмінню мріяти — не перепона. Марк фантазував, як може порадувати свою кохану, коли запропонує їй покататися на шаленій Lamborghini за 68,5 мільйонів місцевих доларів. Але, звісно, треба було придумати, де саме взяти такі великі гроші. У голову фантазера не прийшло нічого ліпшого, ніж укласти договір з Господом. Він запропонував своєму Богу, що буде тримати 40-денний піст, а натомість отримає від нього спорткар. Почекати на відповідь він, звісно, не захотів.

Для того, щоб ретельно виконати свою частину договору, він  зібрав особисті речі і пішов жити в гори. Туди, де його не будуть спіткати спокуси у вигляді смачної їжі. Але і це не допомогло. Через місяць з гаком угоду з небесами довелося розірвати, пише Daily Star, а замість спорткара оплачувати кілька великих медичних рахунків.

Результат угоди

На 33-й день вигідної угоди здоров’я Марка не витримало і він втратив свідомість. Чоловіка знайшли його друзі, які й оплатили усі витрати на лікування. Тепер йому потрібно буде віддати серйозні гроші за реабілітацію та погасити борги. Зараз чоловік іде на поправку.

Варто підкреслити, що у бесіді з журналістами який єпископ тієї ж церкви лідером, якої був Марк припустив, що він занадто буквально сприйняв його слова. Адже Єпископ сказав йому, що необхідно по статися, щоб знайти роботу. Марк тоді був безробітним.

“Він повинен був почати постити, щоб знайти роботу, так як весь цей час був безробітним”, – зазначив чоловік.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.