(Відео) Офіціант став героєм, коли врятував життя відвідувачу, який вдавився куркою та мало не задихнувся

Звичайний хлопець став справжнім героєм, застосувавши прийом Геймліха.

В одному з ресторанів індійської кухні у Великобританії, Уельс, молодий офіціант врятував життя одному з відвідувачів, який подавився їжею. Ця історія стала дуже популярною в усьому світі, а хлопець став справжнім героєм для багатьох глядачів тому, що самостійно зміг впоратися з помираючою людиною і надати допомогу.

Деталі інциденту

Молодий хлопець з Бангладеш Шейх Рифат одного звичайного дня, як завжди виконував свої обов’язки. Хлопець збирався придивитися до кожного відвідувача і дізнатися, чи потрібно щось комусь. Придивившись до підозрілого відвідувача, він побачив, що той погано себе почувається.

З’ясувалося, що чоловік на ім’я Джейк подавився стравою, смаженою куркою і почав задихатися. Не мешкаючи він допоміг відвідувачу, декілька разів застосувавши метод Геймліха і врятував його.

Під час події хлопця знімали на камеру інші відвідувачі, і таким чином він став героєм соціальної мережі, а згодом і потрапив на телебачення.

Врятований ним відвідувач захотів віддячити хлопцю, він подякував йому на словах та дав великі чайові. Рефат довго не погоджувався брати гроші, адже він є мусульманином, а за його релігією треба допомагати не чекаючи за це нагороди. Втім, хлопця таки вмовили взяти чайові.

Рефат надзвичайно радий тому, що став популярний завдяки такому вчинку. Здається, що його більше радує той факт, що він допоміг, аніж раптова слава. Сподіваємося, що Рефат зможе знайти справу до душі і всі його мрії здійсняться. Адже такі хоробрі та добрі люди заслуговують на щастя та вдачу.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.