Водолазка знову в тренді: як носити і з чим поєднувати

Водолазка модна як ніколи. Дізнайтеся, як носити водолазку і з чим її комбінувати, щоб виглядати модно.

Водолазка – новий модний тренд сезону осінь-зима 2020-2021.  Цей простий елемент одягу цієї осені має бути в гардеробі кожної модниці, він додасть вашому образу стильності і вишуканості. Водолазка (ми звикли казати «гольф») – надзвичайно зручна і практична річ, але водночас жіночна і елегантна.

Як носити водолазку, щоб бути в тренді

Водолазка має щільно прилягати до тіла, на відміну від худі чи светра, які можуть бути вільними. Така її особливість дозволяє вигідно підкреслити ваші форми. Водолазку можна вдягати, заправивши в штани, це модно цієї осені. Вона може бути як ключовим елементом вашогу луку, так і базою під більш яскраві речі. Її можна вдягати під піджак, худі чи пальто. Водолазки надзвичайно універсальні: їх можна носити як на прогулянці, так і на роботі в офісі.

Водолазка
Водолазка

З чим комбінувати водолазку восени і взимку 2020

Базова водолазка білого, чорного або бежевого кольору чудово підійде для образу в класичному, спортивному, діловому стилі та кежуал. Вона вдало поєднається з джемпером з V-подібним вирізом або довгим в’язаним кардиганом.

Стильне поєднання гольфа і картатого жакета завжди залишається в моді, адже це дуже привабливий варіант. Водолазку також можна поєднати з однотонним піджаком, створивши таким чином стильний і елегантний діловий образ.

 

 

Водолазка
Водолазка

Ще один цікавий варіант: носити чорну водолазку з сорочкою з деніму або шкіри, або напівпрозору водолазку з білою сорочкою. Таке поєднання підкреслить ваш чудовий смак і вміння гарно вдягатися.

Водолазка з сорочкою
Водолазка з сорочкою

Образ з водолазкою варто доповнити яскравим аксесуаром, який стане тією самою родзинкою. Вишукана прикраса на шию чудово підійде для цієї ролі. Можна вдягнути крупне яскраве намисто, ніжний кулон або хрестик. Також гарним доповненням до водолазки будуть незвичні рукавички і шапка.

Схожі статті

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.