Categories Цікаве

Семирічний хлопчик героїчно врятував батька та сестру, яких віднесло течією: обставини події та усі деталі

Герої не носять плащів, а іноді не досягають навіть десятирічного віку.

Нещодавно маленький хлопчик на ім’я Чейз Поуст став справжнім героєм, про якого дізналися в усьому світі. Так, дитина змогла врятувати власного батька та маленьку сестру від погибелі.

Обставини події

Повідомляється, що батько хлопчика Джейсон Поуст вирішив покататися на човні разом з дітьми. Тому взяв маленького Чейза та зовсім крихітна Еббі. Усе йшло добре, як раптом маленька дівчинка випала з човна. Її семирічний брат одразу кинувся за нею, але не знав, що течія посилилася і цього робити було не можна. Батько звісно ж кинувся на допомогу власним дітям.

Чейз Поуст під час інтерв’ю.

Джейсон розповідає, що намагався допомогти обидвом, але зрозумів, що Чейз зможе допливти до берега. Він сказав синові, що дуже його любить, адже не знав, чи побачиться вони знов. Він сказав Чейзу, щоб той вплив до берега і негайно кликав на допомогу.

Хлопець намагався дістатися землі впродовж години. Сам хлопчик розповідає, що вплив і брасом, і на спині, щоб не втомитися. Врешті-решт, Чейз дістався берега і попросив допомоги у мешканців першого будинку, який потрапив на його очі.

Допомога прибула одразу. Працівники служби спасіння повідомляють, що за цей час Джейсона та маленьку Ебігецл віднесло від човна на 3 кілометри. Зараз родина добре почувається і з гордістю згадує про героїзм сина.

Самий милий у всьому цьому момент, це коли гордий батько та його діти постали перед журналістами з патріотичними футболками та на фоні американського прапору.

Сподіваємося, що Чейз та Еббі добре почуваються після пережитого.

Share