|
02.06.2021 11:26

Тест на уважність: знайдіть кота на фотографії за 30 секунд. Під силу не кожному

Уважність — це не вроджений талант. Її можна розвивати, перевіряти та оцінювати, а одним з найкращих способів для цього є тести на уважність.

Зазвичай вмінням знаходити на складних зображеннях з безліччю предметів щось дрібне та непомітне володіють люди, у яких більш розвинена права півкуля головного мозку. Саме вона, як вважають науковці, відповідає за уважність, тоді як прерогативою лівою сторони є мовні функції.

Пропонуємо вам пройти декілька цікавих тестів, у рамках яких необхідно знайти кота посеред картинки. Варто відмітити, що ці тварини відмінно вміють ховатися чи то в квартирі, чи то на вулиці. У цьому їм допомагає і забарвлення шерсті, тому вони прекрасно маскуються, навіть не полюючи за здобиччю, а просто відпочиваючи.

Тест 1

Спробуйте відшукати хвостатого на наступному фото всього лише за 30 секунд.

Тест 1

Якщо вам не вдалося пройти тест, подивіться на правильну відповідь та не засмучуйтеся.

Тест 1. Відповідь

Тест 2

Спробуйте ще раз. Цим фото ви зможете перевірити здатність мозку до сприйняття контрастного зображення.

Тест 2

Правильна відповідь нижче:

Тест 2. Відповідь

Тест 3

Тепер завдання дещо простіше, оскільки картинка містить багато різних за якостями та зовнішнім виглядом предметів. Ускладнює все лише трохи зміщений фокус.

Тест 3

Розгадка:

Тест 3. Відповідь

Тест 4

А це, мабуть, найважчий тест. На цьому звалищі купа всього, тому не зрозуміло звідки починати і де закінчувати. Спробуйте знайти невловимого кота за 90 секунд, тобто, за півтори хвилини.

Тест 4

Якщо відгадали, подивіться на відповідь:

Тест 4. Відповідь

Проходьте подібні тести щодня, щоб зміцнити уважність та розім’яти мозок. Починайте з більш легких вправ, після чого переходьте до складніших головоломок.