Бідні рибалки знайшли всередині улову скарб вартістю 1,5 мільйона доларів: які плани на гроші у щасливчиків?

Жоден з них навіть мріяти не міг про таку здобич. Втім, це абсолютна правда.

Рибалки в Ємені в Аденській затоці знайшли в череві кашалота коштовну речовину, амбру, вартістю 1,5 мільйона доларів. Рідкісний скарб, який використовується для виробництва розкішних парфумів, вивів чоловіків з злиднів і приніс багатство всьому селу.

Як це сталося?

Ексклюзивне фото рибалок та їхньої знахідки.

Один з рибалок побачив величезного кашалота, якого прибило до берега. Він покликав інших рибалок, щоб вони допомогли його дістати з води, адже від нього неймовірно тхнуло. Відомо, що кашалоти є єдиними тваринами, які виділяють цю речовину, яка є неймовірно коштовною і використовується для виробництва парфумів.

Шматок амбри.

Він запідозрив, що у череві рибини є ця речовина. Тридцять шість чоловік діставали кашалота з води, а врешті зрозуміли, що стануть неймовірно багатими.

Як розподілили гроші та на що вони пішли?

Рибалки розподілили гроші не тільки між собою, але й поділилися з жителями свого села. Відомо, що Аль-Хаіс дуже бідне селище і ця знахідка — просто скарб для них. Усі рибалки отримали абсолютно однакові суми. Вони побудували собі будинки, придбали автомобілі та човни. Так як іншим жителям села також дісталися гроші, то й їм вдалося покращити свої справи.

Також варто відмітити, що чоловіки не збираються припиняти рибалити, адже це їхній стиль життя.

Таким чином, одне з найбідніших селищ у світі отримало великий подарунок з недр моря у вигляді згустку сірої амбри. Не менше вражає той факт, що чоловіки поділили гроші не тільки між собою.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.