Categories Цікаве

Бідні рибалки знайшли всередині улову скарб вартістю 1,5 мільйона доларів: які плани на гроші у щасливчиків?

Жоден з них навіть мріяти не міг про таку здобич. Втім, це абсолютна правда.

Рибалки в Ємені в Аденській затоці знайшли в череві кашалота коштовну речовину, амбру, вартістю 1,5 мільйона доларів. Рідкісний скарб, який використовується для виробництва розкішних парфумів, вивів чоловіків з злиднів і приніс багатство всьому селу.

Як це сталося?

Ексклюзивне фото рибалок та їхньої знахідки.

Один з рибалок побачив величезного кашалота, якого прибило до берега. Він покликав інших рибалок, щоб вони допомогли його дістати з води, адже від нього неймовірно тхнуло. Відомо, що кашалоти є єдиними тваринами, які виділяють цю речовину, яка є неймовірно коштовною і використовується для виробництва парфумів.

Шматок амбри.

Він запідозрив, що у череві рибини є ця речовина. Тридцять шість чоловік діставали кашалота з води, а врешті зрозуміли, що стануть неймовірно багатими.

Як розподілили гроші та на що вони пішли?

Рибалки розподілили гроші не тільки між собою, але й поділилися з жителями свого села. Відомо, що Аль-Хаіс дуже бідне селище і ця знахідка — просто скарб для них. Усі рибалки отримали абсолютно однакові суми. Вони побудували собі будинки, придбали автомобілі та човни. Так як іншим жителям села також дісталися гроші, то й їм вдалося покращити свої справи.

Також варто відмітити, що чоловіки не збираються припиняти рибалити, адже це їхній стиль життя.

Таким чином, одне з найбідніших селищ у світі отримало великий подарунок з недр моря у вигляді згустку сірої амбри. Не менше вражає той факт, що чоловіки поділили гроші не тільки між собою.

Share