Повернення додому: жінка знайшла пса, якого загубила 11 років тому і вже не сподівалася зустріти його знову

Іноді доля забирає в нас щось важливе, а згодом робить приємні сюрпризи.

В англійському селі Бакленд Ньютон сталася захоплююча подія. Родина зустрілася зі своїм собакою через 11 років після її зникнення.

Деталі зникнення

Маленька Крампет до зникнення

Джек-рассел-тер’єр на прізвисько Крампет втекла з дому в 2010 році, коли їй було всього три місяці. Перший час володарка цуценя Сара Ковелл разом з чоловіком і дочками тижнями шукала його по окрузі, але знайшла тільки зараз завдяки вживленому мікрочіпу.

Знахідка

І ось, через 11 років після втрати, Крампет повернулася додому.

“Мені подзвонили ветеринари швидкої допомоги для тварин в Борнмуті і сказали, що знайшли мою собаку. Моя перша думка – комусь із моїх трьох тер’єрів вдалося вибратися з двору. Коли дівчина сказала, що вони подивилися мікрочіп і собаку звуть Крампет, я не повірила. Від шоку я мало не впала з велосипеда. Я вже не вірила, думала, ми втратили її назавжди. Так здорово, що вона повернулася додому”, – каже Ковелл.

Коли Крампет знайшли, вона безцільно бродила по набережній. Обстеження показало, що у собаки пухлини в обох вухах. Через це вона повністю оглухла, також у неї проблеми з серцем. Володарка собаки припускає, що хтось знайшов цуценя і увесь цей час був її володарем, а коли стало відомо про проблеми зі здоров’ям, позбавився собаки.

“Здається, хтось підібрав її в дитинстві, а коли вона постаріла і стало відомо, що доведеться оплачувати величезні ветеринарні рахунки, її викинули”, – припускає Ковелл.

Вона зараз лікує Крампет в клініці і шкодує, що не була поруч в кращі роки свого вихованця. Але война дуже сподівається, у них ще буде час побути разом.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.