Атрибути жіночої краси, які більшість чоловіків вважає не привабливими

Деякі жінки вважають ці елементи зовнішності красивими і сексуальними, але чоловіки їх просто ненавидять.

Жінки і чоловіки по-різному ставляться до моди і зовнішності. Жінці може здаватися, що її нова річ виглядає на ній фантастично, але у чоловіка буде протилежна думка.

Ці речі в зовнішності жінок не подобаються багатьом чоловікам. Розглянемо докладніше 6 таких жіночих атрибутів.

Губки качечкою

Чоловікам абсолютно не подобаються жінки з такими губами. Жінки зображують поцілунок або хочуть мати великі губи, але у чоловіків це викликає тільки насмішки. Така жінка може стати героїнею хіба що анекдоту. Після того, як чоловік побачить таку фотографію у дами, він заздалегідь буде думати, що вона не надто розумна.

Занадто довгі нігті

Такі довгі нігті не викликають захоплення у чоловіків, тим більше, якщо вони покриті лаком ядовитих відтінків. Чоловікам більше до вподоби середні нігті у жінки і колір нігтів більш природний.

Губки качечкою
Губки качечкою

Велика кількість прикрас

Жінка можливо думає, що здається більш красивою і привабливою, коли вдягнула велику кількість всіляких прикрас. Але чоловікам подобаються прості і стримані речі, і вони думають, що вона більше схожа на новорічну ялинку, ніж на елегантну жінку. Для вишуканого і привабливого образу достатньо однієї-двох вдало підібраних прикрас.

Занадто багато макіяжу

Багатьом чоловікам більше подобається природна краса у жінки, а ось велика кількість макіяжу може декого і відштовхнути. Чоловіки вважають за краще легкий макіяж на обличчі, щоб жінка змогла підкреслити свою красу, але не більше того.

Пірсинг

Деяких чоловіків може захопити пірсинг, особливо в незвичних місцях, але більшість схиляється до того, що жінці не личить пірсинг. Набагато приємніше бачити перед собою природну красу, ніж проколи на жіночому тілі.

Надмірна засмага

Коли дівчина має невеликий загар це виглядає красиво і привабливо, але коли вона занадто засмагла – це виглядає вульгарно. Така неприродна засмага може налякати чоловіка і викликати негативне ставлення до любительки солярію.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.