|
08.10.2020 04:06

Атрибути жіночої краси, які більшість чоловіків вважає не привабливими

Деякі жінки вважають ці елементи зовнішності красивими і сексуальними, але чоловіки їх просто ненавидять.

Жінки і чоловіки по-різному ставляться до моди і зовнішності. Жінці може здаватися, що її нова річ виглядає на ній фантастично, але у чоловіка буде протилежна думка.

Ці речі в зовнішності жінок не подобаються багатьом чоловікам. Розглянемо докладніше 6 таких жіночих атрибутів.

Губки качечкою

Чоловікам абсолютно не подобаються жінки з такими губами. Жінки зображують поцілунок або хочуть мати великі губи, але у чоловіків це викликає тільки насмішки. Така жінка може стати героїнею хіба що анекдоту. Після того, як чоловік побачить таку фотографію у дами, він заздалегідь буде думати, що вона не надто розумна.

Занадто довгі нігті

Такі довгі нігті не викликають захоплення у чоловіків, тим більше, якщо вони покриті лаком ядовитих відтінків. Чоловікам більше до вподоби середні нігті у жінки і колір нігтів більш природний.

Губки качечкою

Велика кількість прикрас

Жінка можливо думає, що здається більш красивою і привабливою, коли вдягнула велику кількість всіляких прикрас. Але чоловікам подобаються прості і стримані речі, і вони думають, що вона більше схожа на новорічну ялинку, ніж на елегантну жінку. Для вишуканого і привабливого образу достатньо однієї-двох вдало підібраних прикрас.

Занадто багато макіяжу

Багатьом чоловікам більше подобається природна краса у жінки, а ось велика кількість макіяжу може декого і відштовхнути. Чоловіки вважають за краще легкий макіяж на обличчі, щоб жінка змогла підкреслити свою красу, але не більше того.

Пірсинг

Деяких чоловіків може захопити пірсинг, особливо в незвичних місцях, але більшість схиляється до того, що жінці не личить пірсинг. Набагато приємніше бачити перед собою природну красу, ніж проколи на жіночому тілі.

Надмірна засмага

Коли дівчина має невеликий загар це виглядає красиво і привабливо, але коли вона занадто засмагла – це виглядає вульгарно. Така неприродна засмага може налякати чоловіка і викликати негативне ставлення до любительки солярію.