Названі елементи одягу, які роблять фігуру візуально стрункішою

Не існує чарівної палички, за допомогою якої можна позбутися зайвих кілограмів, але ці речі додадуть вашому вигляду стрункості.

Правильно підібраний одяг дає можливість зробити фігуру візуально стрункішою. Звичайно, фізичні тренування, правильну дієту і нормальний режим сну вдалий лук не замінить, це лише маленький набір хитрощів, здатних дещо покращити зовнішній вигляд.

Коригувальна білизна

Коригувати фігуру можна починати з вибору спеціальної коригувальної білизни. Потрібно визначитися, яка частина тіла вас бентежить і підібрати білизну, враховуючи цю особливість, наприклад, боді з чашечками push-up, або боді без чашок, який зменшує зону сідниць і талії.

Коригувальна білизна
Коригувальна білизна

Колір

Те, що в одязі чорного кольору ми виглядаємо худішими – знають абсолютно всі, а ось те, що така функція є не тільки у нього – мало хто. Кольори, які здатні зробити фігуру стрункішою: шоколадний, колір марсала, темно-зелений, графіт, баклажан, винний.

Великі прикраси

Креативні і незвичайні прикраси здатні привертати увагу до себе і відволікати увагу з критичних зон. Крім того, в образі з великими прикрасами, частини тіла і овал обличчя здаються набагато меншими.

V-подібний виріз

Речі, які мають такий виріз, роблять зону декольте жінки більш вишуканою, а силует – витонченим. Шия здається довшою, що збалансовує круглу форму обличчя. Тому всі елементи гардероба верху краще вибирати з v-подібним вирізом.

V-подібний виріз
V-подібний виріз

Взуття на підборах

Коли жінка одягає взуття на підборах, її фігура відразу перетворюється, вона виглядає граційнішою і стрункішою. Підбори подовжують ноги, в результаті чого тіло здається стрункішим. Одягаючи підбори, пам’ятайте про правильну поставу.

Одяг з вертикальною смужкою

Особливість і головна роль цього принта в тому, що він здатний візуально подовжувати.

Одяг з вертикальною смужкою
Одяг з вертикальною смужкою

Також професіонали в сфері стилістики, рекомендують відкривати руки і ноги, тому що це дозволяє відвернути увагу від проблемних зон.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.