Проснувся в обнімку з бездомним псом: чим закінчився нетверезий відпочинок для таїландця

Молодий чоловік зранку зовсім не пам'ятав події минулого вечора, а виявилося, що він привіз до себе додому вуличного пса.

Хлопець з Таїланду на ім’я Юттафум Кевекхем не планував заводити собаку, але випадок допоміг вуличному псу знайти господаря. Молодий чоловік напідпитку привіз додому бездомного пса, а зранку прокинувся з твариною в обіймах. Хлопець вирішив залишити собаку.

Про цю історію, яка закінчилася хеппі-ендом для собаки, інформує сайт Asia One.

Повідомляється, що пса хлопець підібрав біля ресторану, де пиячив з подругою.

Юттафум Кевекхем з Бумом
Юттафум Кевекхем з Бумом

 

Вранці таїландець дуже здивувався, побачивши біля себе пса, тому що абсолютно не пам’ятав нічого з того, що трапилося минулого вечора. Однак друг продемонстрував йому смішне відео, на якому Юттафум краде собаку.

Виявилося, що у пса немає господаря, і таїландець вирішив залишити його у себе вдома. Собаку він помив, повіз на огляд до лікаря і назвав Бум.

Ранок
Ранок

В своєму Фейсбуці хлопець написав, що тварина була ідеальним гостем, бо собака “не залишив ні какашок, ні сечі в будинку”.

І головне,” Бум знає, як увімкнути електричний вентилятор самостійно”.

Тож пиятика закінчилася не так погано: хлопець знайшов чотирилапого друга.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.