Люди врятували кошеня з чотирма вухами і тепер хвостатий – справжня зірка мережі: багато милих фото

Шляхи Господі несповідимі. У Туреччині на світ з'явилося незвичайне кошеня, яке має дивовижну зовнішність. Доля нагородила його аж чотирма вухами. Як виглядає та живе чудернацьке створіння і чому від нього намагалися позбавитися - читайте далі у матеріалі.

У нього 4 вушка і величезне добре серце. Кіт Мідас з’явився на світ у Туреччині, але через свою особливість став “бракованим”.

Люди врятували кошеня з чотирма вухами

Ніхто не хотів брати до себе пухнастика. Дні минали на вулиці у холоді, собаки ганяли бідолаху, а прохожі відверталися від хвостатого. Та світ – не без добрих людей. Одна жіночка пожаліла крихітку та приютила.

Люди врятували кошеня з чотирма вухами

Котячий малюк виявився напрочуд лагідним та вдячним своїм господарям. Перші дні поводився дуже скромно. Спав клубочком і бігав до своєї мисочки. Хазяйка вирішила, що таку дивовижну, майже інопланетну істоту, має бачити весь світ.

Люди врятували кошеня з чотирма вухами

Щодо другої пари вушок, припускають, що вони – не чують. Створивши сторінку в інстаграмі, жінка навіть не підозрювала, який ажіотаж викличуть фото та відео тваринки.

“Немає кращого місця, як дім, клянусь.
Моя сім’я здається хорошими людьми”, – жартівливо передала емоції нова “мама” котика.

Попри свою пару вушок, Мідас виявився таким собі звичайним за характером котом. Любить бігати по хаті, полювати за іграшками, гратися з мотузочками та, поки господарі не бачать, навідуватися у їхні тарілки.

Люди врятували кошеня з чотирма вухами

Та у малюка знайшли ще одну відмінність згодом. На животику у нього є біла плямка у вигляді сердечка.

Такий знак дуже пасує хвостатому, адже цілком і повністю відображає його характер. Новий дім Мідас ділить ще з одним хатнім улюбленцем. Білий ретрівер Сюзі приглянулася малюку та стала його найкращою подружкою. Господарка розповіла у своєму блозі, що котик приходить до собачки перед сном та лизькає їй носик. Виглядає це дуже мило і здається, наче вухастик так бажає їй доброї ночі.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.