Чорний Місяць у Тельці: астролог розповіла всю правду про цей період

Чорний Місяць у Тельці прогнозує складний період, а можливо навіть втрати. Астролог розповіла, чого чекати цьому знаку Зодіаку.

Цей знак Зодіаку тягнеться до комфорту та грошей. Тому, коли Чорний Місяць пройде по Тільцю, то неодмінно зачепить ці важливі аспекти життя. Астролог говорить, що цей період буде складним, адже не тільки Тельці, а й усіх знаки Зодіаку відчують період Чорної луни, який супроводжується втратами. Багато з них міняють своє ставлення до свого тіла, режиму життя, грошей, людей. Астролог радить у цей період обережно ставитись до грошей, займатись благодійністю і не намагатись когось обдурити.  

Останній раз Чорна Луна в Тільці була ще 2011-2012 році у період з 17 грудня по 12 вересня. Тому можна згадати події того періоду і дати відповіді на сьогодення. Найбільш несприятливим місяцем буде грудень. У цей час можливі фінансові труднощі, проблеми з майном або неприємності. Ще один, не найкращий місяць — січень і перша половина лютого. Тільцям буде складно контролювати своїми фінансами та енергетикою.  

Телець
Телець

Наступний несприятливий місяць — травень. У цей період Тільці будуть відчувати потребу у стосунках і можуть віддати майно або гроші маніпулятору. З іншої сторони, цей місяць вдалий для тих, хто займається творчими професіями. Відпрацьовувати Чорному Місяцю можна тільки шляхом віддавання грошей на благодійність, бідним та незаможним. Однак, астролог говорить, що цьому знаку Зодіаку неможливо обійти Чорний Місяць, якщо вже є проблеми з фінансами. Тому Тельцям їх варто правильно розрахувати, дивлячись далеко вперед. Таким чином можна позбутись великих втрат. Але не забувайте, що творчі люди зможуть себе легко проявити.  

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.