|
25.03.2022 23:43

Олександр Усик більше не буде боронити Батьківщину на передовій: проміняв тероборону на двобій з Джошуа

На початку війни відомий український спортсмен Олександру Усик приєднався до рядів територіальної оборони і, забувши про свою кар’єру, боронив Батьківщину. Його головний опонент, поєдинок з яким чекав на боксера, Ентоні Джошуа тоді заявив, що з повагою ставиться до затримки Олександра і розуміє, що йому зовсім не до боксу. Мовляв, Усик зараз бігає з автоматом і в нього є справи важливіше, ніж бій.

Олександр Усик більше не буде боронити Батьківщину на передовій

Однак нещодавно і Усик, і Ломаченко отримали дозвіл від Міністра культури України відправитися на поєдинки. Зокрема, Олександр зізнається, що сам прийшов до такого рішення і вважає нібито принесе Батьківщині більше користі, якщо таки проведе поєдинок з Ентоні.

“Я прийняв рішення почати підготовку на матч-реванш з Ентоні Джошуа, таким чином я більше і краще допоможу своїй країні, ніж я стоятиму в теробороні і бігатиму з автоматом Києвом. Дуже велика кількість моїх близьких друзів зателефонувала мені та підтримала в цьому. Хейтери, добра вам і щастя, радості та миру. Все буде слава богу. Все буде Україна. Усім добра”, – написав Усік на своїй сторінці в Instagram.

Що конкретно має на увазі боксер: інформаційний фон або грошовий переказ достовірно невідомо. Тим не менш, Олександр вже переодягнувся у цивільне і готується до наступного бою, який відбудеться далеко від його рідної України. Нагадуємо, що декілька тижнів тому Олександр повідомив про те, що його будинок обстріляли. На щастя, родина знаменитого спортсмена у безпеці.