Популярний в мережі кіт Степан зібрав для українців 300 тисяч: у росії немає шансів, коли проти них навіть пухнастики

Відомий український кіт Степан зібрав для українських біженців понад 10 тисяч доларів. Як популярний в мережі пухнастих допомагає співвітчизникам?

Всесвітньо відомий український кіт Степан, який раніше рекламував елітні бренди та ставав героєм публікацій знаменитостей поділився неймовірною новиною.

Популярний в мережі кіт Степан зібрав для українців 300 тисяч

Кіт Степан зібрав для українських тваринок 300 тисяч

Так, нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на яку підписано понад мільйон людей зі всього світу, З’явилася публікація, у якій власниця пухнастийка повідомила про збір коштів, який був вдало організований нею та її улюбленцем.

Вони зібрали понад 10 тисяч доларів (приблизно 300 тисяч гривень) і направлятимуть ці гроші на допомогу українським зоопаркам та організаціям, що займаються утриманням тваринок.

Нагадуємо, що Степан декілька днів знаходився у метро під час бомбардувань, а потім евакуювався разом зі своєю власницею.

Варто відмітити, що у період війни в Україні з пухнастиками склалася дуже важка ситуація. Якщо зоопарки якось тримається на плаву та можуть прогодувати своїх тварин, то наприклад парки зі страусами та контактні зоопарки закликають допомогти їм, так як чотирилапі не мають що їсти та пити.

Особливо страждають іподроми, адже коні потребують дуже ретельного догляду. Наприклад, нещодавно співачка Камалія била на сполох через те, що конюшні у Бучі залишилися без продовольчих товарів, кормів та води. Тварини тривалий час залишалися не нагодованими через окупантів, а потім їх просто відпустили, щоб вони змогли самі знайти собі їжу. Така ж доля дісталася і багатьом іншим пухнастикам по всій країні.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.